top of page

We trainEasy AI to your company's needs.

Easy AI is an artificial intelligence that can be trained to become an expert in various industries. We provide the tools and instructions you can use to teach AI to understand your company's business.

Get ready to revolutionize the way you work.

muutos

Edistämässä
työelämää.

kppysty-oranssi-2.0 (1).png
VSCY-logo (4).png
VSCY-logo (7).png
9c0906dca109d963_800x800ar.png
DUUNA
VSCY-logo (3).png

Easy AI use cases

Reduce support volumes and increase customer satisfaction in a few minutes with Intercom's AI-powered chatbot.

Reduce support volumes and increase customer satisfaction in a few minutes with Intercom's AI-powered chatbot.

Tekoälyn valjastaminen työympäristössä

Viimeaikaiset tilastot osoittavat, että tekoälyn käyttö työpaikoilla on yleistymässä, mutta se herättää myös uusia haasteita. Usein tekoäly otetaan käyttöön ilman virallista hyväksyntää ja koulutusta, mikä johtaa eettisten käytäntöjen puutteeseen ja mahdollisiin väärinkäsityksiin sen kyvyistä. Me Helppi-AI:ssa ratkaisemme tämän tarjoamalla kattavia koulutusohjelmia, jotka lisäävät tietoisuutta, taitoja ja ymmärrystä tekoälyn eettisestä ja tehokkaasta käytöstä, auttaen organisaatioita ja yksilöitä kasvamaan ja kehittymään vastuullisesti tekoälyn avulla.

Koulutukset

Konsultointipalvelumme on suunniteltu auttamaan organisaatioita hyödyntämään tekoälyä strategisesti ja tehokkaasti. Asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti asiakkaan kanssa tunnistaakseen nykyiset haasteet ja kehitysmahdollisuudet, suunnitellen räätälöityjä työpajoja ja konsultointisessioita, jotka keskittyvät erityisesti tekoälyn käytön parantamiseen ja työtyytyväisyyden lisäämiseen. Tarjoamme käytännön ratkaisuja, jotka ovat välittömästi sovellettavissa työpaikalla, tukien työntekijöiden kykyä hyödyntää tekoälyä vastuullisesti ja innovatiivisesti.

Peruskoulutuspaketti

Työpajat tekoälyn turvallisesta kokeilusta ja käytöstä.

290€ per osallistuja​

Eettisen käytön ohjelma

Koulutus tekoälyn eettisestä käytöstä ja yrityksen AI-politiikkojen luomisesta.

2500€ per ryhmä
(max 20 henkilöä)

AI-mestaruuden sertifiointikurssi

Kurssi, joka kehittää syvällistä osaamista tekoälyssä ja valmistaa sertifioinnin suorittamiseen.
 

575€ per osallistuja

Kuinka osaaminen muokkaa tulevaisuuden työpaikkaa

Tekoälykoulutusten toteuttaminen yrityksen työntekijöille on kriittisen tärkeää, kun otetaan huomioon nykyiset käyttötrendit ja osaamisvajeet. Lähes kolmannes työntekijöistä jo käyttää tekoälyä, usein ilman virallista hyväksyntää, mikä korostaa tarvetta koulutukselle sekä eettisen ja tehokkaan käytön varmistamiselle.

 

Tekoälyn oikeaoppinen käyttö lisää työtyytyväisyyttä, parantaa uramahdollisuuksia ja edistää turvallisempaa työympäristöä. Kattava koulutusohjelma auttaa yrityksiä hyödyntämään tekoälyn potentiaalia vastuullisesti, varmistaen samalla, että työntekijät tuntevat olonsa valtuutetuiksi ja osaaviksi tässä nopeasti kehittyvässä kentässä.

Contact form

Thank you for your message.

bottom of page